ENSEÑANZA

Como Músico tengo la Responsabilidad de hacer
DIVERTIDA y CREATIVA mi práctica musical diaria.
En mis Clases Individuales, en Grupo o por Skype,
trabajamos juntos con la mirada puesta en:
 1. Mejora Técnica, para ser cada día músicos más capaces
2. Consciencia, Entender qué ocurre a nuestro alrededor, Escuchar la Armonía y Sentir el Ritmo
3. Juego, Desbloqueo, Diversión, Libertad de Movimientos
4. Creatividad: Cambiar el enfoque – perspectiva, Elegir

TESTIMONIOS

Amb ell vaig perdre la por o la vergonya a la música. Em va ensenyar a compartir-la en totes les seves formes. Si m’equivocava podia pensar, que bé, una cosa més de la que puc aprendre i riure. A més, va aconseguir algo molt important i és que amb l’Asier vaig veure el violí com a instrument mòbil. No és un instruments amb el que només pots tocar música clàssica, sinó que, si te l’estimes, el pots dur a tots els estils musicals.

Júlia Isern.

Treballar amb l’Asier és estar envoltat de bona energia i entusiasme. És un professor amb molta vocació, ganes d’ensenyar i d’aprendre. Té un esperit molt jove, és molt flexible i està sempre obert a adaptar-se a les necessitats de cada alumne. Sap el que la música  representa per a cadascun dels seus alumnes i busca la manera de captar la seva atenció.

Natalia García

La meva experiència de pedagogia musical amb l’Asier es podria definir en tres paraules: motivació, compromís i força. Sensacions que, a més, percebia repetidament quan estava amb ell o el veia fent classe.

La seva aproximació senzilla i sincera amb els alumnes transmet una aura de complicitat capaç d’aparcar qualsevol altre pensament que no sigui el gaudi musical, fet que té una significació especialment rellevant durant el treball en grup, on cal que tothom vagi a l’una. La seva capacitat de motivar, però, també té transcendència a nivell individual, on l’Asier és capaç d’extreure el millor de cada alumne.

El seu compromís amb la música, els alumnes i l’equip, fa que la implicació del deixeble sigui quasi obligada, tot i esdevenir de manera natural. La seva capacitat aglutinadora transmet a l’alumne la certesa de ser part d’un equip, en què l’Asier, en aquest cas, n’és part, còmplice i guia a parts iguals.

Tot plegat no es pot entendre sense tenir en compte la força que l’Asier transmet quan fa classe i cada cop que puja a l’escenari. Un ímpetu produït pel seu gust per la música i que és capaç d’inculcar des de la primera nota. Des del meu punt de vista, l’Asier té molt clar que sense compromís, sense complicitat, sense passió compartida ─en definitiva, sense músics─ no pot sonar res.

Josep Andreu Palacios Caballero

“Treballar amb l’Asier és com tenir un amic al costat, un mestre que a part d’ensenyar, acompanya i ajuda en el camí de la música.”

Miquel Blanquer

Treballar amb l’Asier és fer música per voluntat i diversió, aprendre per voluntat pròpia.”

Jordi M., 21 anys

A %d blogueros les gusta esto: